Velg en side

GRUPPER & SELSKAP

Vi ønsker deg og dine velkommen til en hyggelig gårds-opplevelse

Vi er åpne for selskap og grupper i alle størrelser. Se eksempler på pakker under!

Ekte Halling

Småmat har vært festmat i Hallingdal gjennom generasjoner, og dette er fortsatt manges favoritt. Kanefart  i skogen avsluttes med noe varmt å drikke og servering av småmat med brød.

Helt vilt!

Etter en tur i skogen med hest og slede vender vi nesen mot gården, og servering i lavvoen. Middag som varmer, med smak av skogen, naturen og lokale dyr…

 

 

Full pakke

Kanefart i Hemsedals hvite skoger, til lyden av travende høver og klingende bjeller. I lavvoen spiser dere en bedre middag med dessert,  før dere eventuelt avslutter kvelden i vedfyrt badestamp.

Aktiviteter

Hemsedal har et bredt utvalg av aktiviteter, året rundt. Vi arrangerer gjerne noe på gården for deg og din gruppe. Kom med ønsker og forslag om dere er på jakt etter noe spesielt!

Opphold med overnatting

Legg turen til Flaget Gård, og få flere dager med gode opplevelser. Vi kan arrangere overnatting på gården, selvfølgelig med skikkelig frokost inkludert. Dagen kan man bruke på det man vil, og det er også enkel adkomst til gården med den nye sentrumsløypa fra skisenteret.

God middag av lokale råvarer, i stemningsfylte lokaler, etterfulgt av et imponerende, og spennende, «Timber – show». En hyggelig kveld bør avsluttes i badestampen, spør du oss… og det fikser vi!

Konferanse

Trenger du et lokale for ditt møte, din presentasjon, konferanse eller workshop? Ta kontakt og fortell oss ditt behov. Vi hjelper deg gjerne med aktiviteter i løpet av dagen, og servering.

Ring oss, eller send en e-post.

Spørsmål?

Har du spørsmål om priser, pakker eller annet i forbindelse med bestilling? Send oss en e-post!